A fogorvos válaszol

Hátul az ínyem meg van dagadva!

Szerda reggelre belázasodtam, de nappal nem volt semmi bajom másnap reggelre megint lázas lettem és hátul az ínyem bedagadt mind a 2 oldalt és nagyon fáj. Csak levest tudok enni úgy be van dagadva, és közben még a torkom is fáj. Orvoshoz fordultam és az Isoprinisine gyógyszert adat de és úgy érzem hogy nem használ! Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A szimmetrikusan jelentkező panaszok miatt inkább fül-orr-gégészeti, mint fogászati okra gondolnék, de természetesen ez utóbbi sem kizárható. Javaslom, keressen fel egy fül-orr-gégészt, és amennyiben a panaszok eredete megnyugtatóan nem tisztázódik, keresse fel fogorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk