A fogorvos válaszol

Híd a frontfogakon

R. Leila

Azt szeretném kérdezni hogy van egy 4 tagú híd a felső 4 frontfogamon. Az egyik fogam fáj alatta.
Azt mondták ha mégegyszer leesik a híd (15 éve fent van és ezalatt kétszer esett le) , akkoregkozebb ezt nem teszik már vissza mert alatta tul kicsire csiszoltak a fogam 🙁 6 tagu hídra lesz szuksegem sajnos es így uj hídra. Ha tovabbra is fajni fog a fogam, akkor mi tortenik? Érzem, hogy le fog esni lassan megint. 8 éve van utolso korben fent. A híd készítes gondolom nem szamit surgossegi beavatkozasnak:-( fog nelkul maradok? Azert mégiscsak frontfogak:-(

Válasz

Kedves Kérdező!

Amennyiben fáj a foga, természetesen ellátjuk! A szükséges beavatkozás típusát természetesen csak a szájvizsgálatot követően tudjuk Önnek megmondani.

Az új hídpótlás készítése sajnos most nem lehetséges, de a meglévő hidat erős ideiglenes ragasztóval fel lehet ragasztani, és jó eséllyel így kibírható az az előreláthatólag pár hónap, amíg még teljes körűen nem tudjuk Önt ellátni.

Fájdalom esetén keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk