Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

híd ideiglenes ragasztása meddig tart?

Diamant Dóra

T.Szakértő!7 tagú baloldalon lévő felső fogsori hidat ideiglenesen ragasztották fel, viszont ez december óta nem mozdul. Nem tudom mivel tették fel?! A Doktor nyugtatott, hogy semmi probléma, majd meglazul. Kérdésem, mivel nem végleges ragasztás, ezért nem volt letisztítva, sterilizálva sem a fogcsonk, sem a hid. Emiatt nem tudnak-e romlani ezek a lecsiszolt fogak? Rossz íz nincs a számban, szerintem jól zár.Másik kérdésem: a híd egyik tagjáról lecsiszolták a rágóbarázdákat, ezáltal kivették a harapásból azt a rágófogat, mert érzékeny volt tömés után még 1 hónappal is. Én úgy tudtam majd visszakerülnek ezek a barázdák, ha helyre jön a fogam. Helyrejött, de a ragasztás nem jön le:( Nem tudom emiatt-e, de orvosom szerint a barázdákat már nem lehet visszatenni (szerinte Ő ezt nekem nem is mondta) Így viszont ferde a harapásom, már harapásemelő sínt is kaptam, mert kattog az állkapcsom. Kérdés: Visszatehetőek-e a barázdák?Köszönöm válaszát,Kata

Válasz

Az ideiglenes ragasztásból, ha megfelelően zár a híd, nem lehet gond.

A barázdákat csak a híd újraégetésével lehet elkészíteni.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk