A fogorvos válaszol

Híd lenyelése

Jó napot kivánok!Azzal a kérdéssel fordulok önnökhöz,hogy alvás közben lenyeltem a felső 4 tagu hídamat,és nem tudom,hogy kijönn-e természetes módon,vagy menjek-e el vele orvoshoz.Várom tanácsukat,előre is nagyon szépen köszönöm!További szép napot!

Válasz

Azt javaslom, forduljon a háziorvosához, aki szükség esetén beutalja gastroenterológiára. Sajnos a hid tartalmaz éles széleket, így a tápcsatorna nyálkahártyájának sérülését okozhatja, súlyosabb esetben elakadhat és helyi gyulladást, bélelzáródást, perforációt is okozhat!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk