A fogorvos válaszol

Hirtelen jelentkező fájdalom

.

Tisztelt Doktornő /Úr!

A mai napon hirtelen jelentkező rendkívül éles nyíllaló fájdalmat éreztem először alul jobb oldalt, nem tudtam meghatarozni melyik fogban. Majd rövid időre rá, pár percre, ugyanott felül is éreztem. Eközben lehuzott ablakok mellett autóban utaztam. Kissé múlni kezdett, de ahogy hazaért(ahol rendkívül huzatos az udvar), újra fájni kezdett, szinte elviselhetetlenül, majd vmennyire mérséklődött. Nem igazán volt eddig gondom a fogaimmal, fog kövön és sokszori ínygyulladáson kívül. Okozhatta a huzat, vagy máshol keressem a probléma okát?
Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

A huzatot, mint okot kizárnám, javaslom keresse fel kezelőorvosát egy alapos vizsgálat céljából. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk