A fogorvos válaszol

Hólyag

.

Üdvözlöm!
Nagyjából 2 nap alatt egy nagyobb hólyag alakult ki a szájpadlásomon. Nagyon kellemetlen, nyelni és enni is nehéz, a fájdalomcsillapító is csak rövid ideig hat. Van egy rossz fogam (be van tömve de letört a fog oldala és mikor ki lett pótolva, utána fogselymezés közben megint letört és nem mentem vissza) lehet hogy amiatt van? ha a nyelvemmel hozzáérek, ez a rossz fogam fáj. A foghúzás megoldás lehet?

Válasz

Kedves Kérdző!

Vizsgálat és röntgenek nélkül teljes bizonyossággal nem állíthatom, hogy a fog miatt alakult ki duzzanat a szájpadlásán, mivel a leírásból nem derül ki, hogy ezek egy oldalon, egymás közelében helyezkezdnek-e el. Ha igen, akkor nagy valószínűséggel fog eredetű tályog, gyulladás alakult ki, amivel mielőbb orvoshoz kell fordulnia! Kérem, keresse fel a területileg illetékes szájsebészetet!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk