A fogorvos válaszol

Húzás utáni állapot

D. László

Údvözlöm! Tegnap de Záhonyi doktornál voltam balalsó fogat huzot ki ami többgyökeres volt.Kérdésem az lenne…24 óra elteltével is bevan dagadva….ez természetes ilyen huzásnál vagy más gond lehet? Üdvözlettel! D. László

Válasz

Kedves László!

A fog állapotától (pl gyulladásban volt-e) illetve a fogeltávolítás módjától (egyszerű vagy műtéti fogeltávolítás) függően lehet természetes a duzzanat, azonban kérem keresse fel a doktor urat vagy bármelyik szájsebész szakorvosunkat ellenőrzés céljából, elképzelhető, hogy esetleg gyógyszerrel kell megtámogatnunk a gyógyulást. 

Üdvözlettel

Dr Péntek-Gilicze Alexandra

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk