A fogorvos válaszol

Huzatot kapott a fogam?!

Múlt héten kissé érzékenynek éreztem a felső 2 középső fogamat ( elnézést nem tudom mi a nevük), kamilla teával öblögettem, kalciumot és c vitamint vettem be, 2 nap múlva elmúlt. de most megint előjött. lehetséges hogy huzatot kapott? Tavaly télen is ez volt a problémám. Tavasszal már sosincs baj… a hidegtől is lehet ez? esetleg vitaminhiány?

Válasz

Mindenképpen jó lenne megvizsgálni és szájüregi felvételt készíteni a felső két középső metszőfogáról! A fokozott hidegérzékenység hátterében sok tényező állhat, ezeket lenne érdemes végignézni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk