A fogorvos válaszol

Hyrax készülék

Tisztelt Dorktornő/Doktor Úr! 8 éves kislányom jövő héten Hyrax készüléket kap. Keresztharapása van és nagyon szűk a felső fogsora. Annyit tudok egyelőre, hogy kb.fél évig lesz fent a szerkezet, az első pár hétben naponta húzni kell majd, aztán rögzíti a kezelőorvos. Érdeklődni szeretnék, hogy mire számíthatunk. Fájdalom, evési és beszéd nehézségek stb. érdekelnek. A rendelőben a kislányom jelenlétében nem akarta az orvost a fájdalmakról kérdezgetni… Válaszát előre is köszönöm! M. Bea, egy aggódó anyuka

Válasz

Ez a készülék a szájpadlásra lesz felhelyezve, ezáltal beszűkíti a szájüreget és zavarni fogja a beszédet és az evést, valamint kellemetlen, akár fájdalmas is lehet.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk