A fogorvos válaszol

Hyrax készülék

F. Szász

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!
12 éves gyermekem számára Hyrax készüléket javasolták. Ezt – több okból kifolyólag – nem szeretnénk igénybe venni. Érdeklődnék, hogy létezik-e bármilyen alternatíva, amellyel hasonló eredményt lehet elérni, mint a hyrax-szal? Ha igen, melyek azok?
Köszönettel!
Sz. Flóra

Válasz

Kedves Sz. Flóra!

Minden esetben, amikor egy készüléket ajánlanak, felmérik a páciens egyéni fejlettségét és az anatómiai eltérések mértékét.
Az elkészült röntgenek és gipsz minták birtokában tudnánk csak véleményt nyilvánítani, vagy alternatív kezelési tervet ajánlani.

Köszönjük érdeklődését!

Üdvözlettel:

Dr. Opyakin Viktor

fogszabályozó szakorvos

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk