A fogorvos válaszol

idegölő

.

Tisztelt fogorvos, több fogam volt már gyökérkezelve, elsőre kivették mindig a fogbelet. Most az történt, hogy a furás után az érzéstelenitő ellenére az ideg érintésre igen fájt, igy nem lett egyáltalán eltávolitva hanem idegölőt tett bele az orvos és it tömést rá. Eddig azt hallottam hogy az idegölő csak kiegésziti a részlegesen eltávolitott fogbél kezelését, müködik ez igy is, hogy ezzel kezdik, , aztán idővel folytatják az eltávolitással? Köszönettel János

Válasz

Kedves János!

A kezelés közben próbálták Önt megkímélni a nagy fájdalomtól, amit a gyulladt idegszövet eltávolítása okozott volna, kezelőorvosa ezért alkalmazta az említett szert.

Ez az „idegölő” nem arra van, hogy eltávolítsa az ideget, hanem hogy fájdalom mentesen elölje azt.

Következő alkalomra várhatóan az idegszövet eltávolítása már fájdalommentes lesz.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk