A fogorvos válaszol

Idegsérülés

S. Éva

Tisztelt Klinika!
Bal hátsó hetes fogam gyökérkezelték, már hatszor átöblítették. Minden alkalommal kaptam injekciót, azonban egy hete a szúrás rettentően fájt, áramütésszerű érzés, aztán semmi. Másnap sem nem múlt el a zsibbadás a nyelvemen, rettentően zavaró, mert az ízeket sem érzem, csak a nyelvem jobb oldalán. Kevesebb nyál is termelődik. Egész nap égető, fémes, bizsergő érzésem van….B komplexet, cinket szedem. Van esélyem a gyógyulásra? Nagyon el vagyok keseredve.
Tisztelettel
Szabó Éva

Válasz

Kedves Éva!

Alsó fogak érzéstelenítésénél előfordulhat hasonló szövődmény. Ebből rendszerint pár hét, esetleg hónap alatt maradéktalanul fel lehet gyógyulni.

Azt javaslom, keressen fel egy szájsebész szakorvos kollégát. Elképzelhető, hogy fognak készíteni egy CT felvételt, illetve javasolnak állapotának megfelelően további gyógyszeres kezelést!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk