A fogorvos válaszol

Idegzsába

P. Andrea

Üdvözlöm az lenne a kèrdèsem úgy èrzem az összes fogam fáj a hid alatt ami kb 5 db saját fogam ezem van a hid felső rész nyillal mindenfele fogak ,homlok szemöldökrèsz állkapicsrèsz a fülnèl semmilyen gyógyszer nem hat ezeket a fájdalmakat amik kihatnak homlok szemureg szemoldok rèszre esetleg rossz fog is okozhatja vagy huzatott kaphatam ezek a panaszok kb 2 hónapja vannak szem és füll orr gègèsz nel jártam.negativ neuroligian is voltam ő azt mondta arcidegzsába amit akár egy ideggyulladás okoz a fogtól? Elkèpzelhető ez?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Mindenképp javaslom, hogy fogorvosát keresse fel a fogak ellenőrzésére, amennyiben azonban a panaszok hátterében fogászati ok nem igazolható, keresse fel ismét neurológusát vagy egy fájdalomterapeuta szakorvost, aki megtalálhatja és kezelheti a fájdalom okát. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk