A fogorvos válaszol

Ideiglenes Gyógyszeres Tömés utáni alkohol fogyasztás?

F. Lívia

Tisztelt Klinika!

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz. Hogy a mai nap( 2017.08.22.) folyamán kaptam egy ideiglenes gyógyszeres fogtömést. Szombati nap folyamán egy nyárzáró partira vagyok hivatalos ahol minden bizonnyal alkoholt is fogyasztanák . Lehetséges -e ezzel az ideiglenes gyógyszeres töméssel alkoholt fogyasztani. Várom válaszukat.

Üdvözlettel: F.Lívia

Válasz

Kedves Lívia!

Amennyiben Ön nem szed külön szájon át antibiotikumot vagy fájdalomcsillapítót, úgy nyugodtan fogyaszthat alkoholt. A gyökércsatornába helyezett gyógyszernek csak lokális hatásai vannak, általános szervezeti szinten nem hat.

Köszönöm kérdését, továbbiakban állunk szíves rendelkezésére.

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk