A fogorvos válaszol

Ideiglenes Gyógyszeres Tömés utáni alkohol fogyasztás?

F. Lívia

Tisztelt Klinika!

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz. Hogy a mai nap( 2017.08.22.) folyamán kaptam egy ideiglenes gyógyszeres fogtömést. Szombati nap folyamán egy nyárzáró partira vagyok hivatalos ahol minden bizonnyal alkoholt is fogyasztanák . Lehetséges -e ezzel az ideiglenes gyógyszeres töméssel alkoholt fogyasztani. Várom válaszukat.

Üdvözlettel: F.Lívia

Válasz

Kedves Lívia!

Amennyiben Ön nem szed külön szájon át antibiotikumot vagy fájdalomcsillapítót, úgy nyugodtan fogyaszthat alkoholt. A gyökércsatornába helyezett gyógyszernek csak lokális hatásai vannak, általános szervezeti szinten nem hat.

Köszönöm kérdését, továbbiakban állunk szíves rendelkezésére.

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk