A fogorvos válaszol

Ideiglenes korona

N. Szófia

Tisztelt Uniklinik!

Érdeklődni szeretnék, hogy implantátum behelyezése után lehetséges-e ideiglenesen pótolni a foghiányt (csak egy fogról lenne szó) és ha igen, milyen módon illetve mennyi idővel utána?

Köszönettel:
Szófia

Válasz

Kedves Szófia!

Több féle megoldás is létezik az implantátum gyógyulási ideje alatt történő ideiglenes pótlásra! Ezek minden esetben esetfüggőek, de szinte mindig megoldhatóak.

A környező fogak állapotától is függ, hogy az ideiglenes pótlás milyen formában készül el, a „legrosszabb” eset, hogy egy egy fogas kivehető pótlás készül, ami egyébként sokszor meglepően kényelmes tud lenni.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk