A fogorvos válaszol

Ideiglenes lakcím

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, ha az állandó lakóhelyemtől 100 km-re van a TB-re dolgozó fogorvos, és én az ideiglenes lakcímemen élek, illetve dolgozom, akkor az ideiglenes lakcímemen köteles lenne-e TB-re ellátni az itteni fogorvos? Mert egyszeri megkeresésre élből azt a választ adta, hogy : NEM, menjek az állandó lakcímemhez tartozó fogorvoshoz, mert kizárólag ő lát el TB-re.Én viszont másképp tudom. Úgy tudom, neki is kötelessége ilyen esetben ellátni, hiszen így nem tudom kihasználni a TB-t amit fizetek.Tudok valamire hivatkozni, ha ismételten megkeresem őt, hogy lásson el TB-re? Jogszabályra? Vagy valahonnan kell valami külön nyomtatvány ehhez, hogy ellásson TB-re? Hogy lenne ez megoldható? Mert nagyon fontos lenne!Előre is köszönöm a válaszát!

Válasz

Jelenleg az ideiglenes lakcíme az állandó tartozkodási helye. Mivel ez a cím is be van jelentve, így az OEP- finanszírozott praxisnak kötelessége ellátnia Önt.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk