A fogorvos válaszol

ideiglenes tömés

Tisztelt Doktor Nő!Ma délelőtt zárták le véglegesen a gyökérkezelt fogamat végleges töméssel. A koronába ideiglenes tömést rakott majd Nov 11-én kell visszamennem és lezárja azt is véglegesen. Azt szeretném kérdezni ha ezalatt a 3 hét alatt kiesik az ideiglenes korona tömésem menjek vissza vagy felesleges mert nem tud a gyökérhez étel bejutni? Illetve miért érzek olyan gyógyszer ízt a számba a tömés óta. Ez ma délelőtt volt.

Válasz

Az ideiglenes tömések döntő többségének sajnos kellemetlen mellékíze van.

Amennyiben a megbeszélt terminus előtt kiesik az ideiglenes tömés javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, mert a gyökértömés felülfertőződhet szájüregi baktériumokkal.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk