A fogorvos válaszol

Így gyulladás

K. Enikő

Tisztelt Doktor Úr!

Június 28-án implantátumot csináltak a szemfog és a harmadik nagyőrlőfog között. A héten
kedden a szemfogra rátették az ideiglenes koronát, hogy 6 hónapig a lecsiszolt fog ne legyen szabadon. Ez volt régen lecsiszolva. A szemfogon és az első kisőrlőfog helyén is van ideiglenes fog. Így két tagú. A fogorvos még kedden szedte ki a „megmaradt” varratot. A szemfog előtt kicsit be volt akkor is gyulladva még a varrat miatt is. Az ínyem szerintem a kisőrlőfog helyén (ott ragasztott fog van) be van gyulladva kicsit. Ez természetes? Curosept szájvizet és gélt használok? Augusztus 03-án megyek a 6 hetes coltrollra.

Üdvözlettel: Enikő

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Pusztán a leírásból nem ítélhető meg a kialakult ínygyulladás oka és mértéke, javaslom, ha a jövő hétre Bem tapasztal javulást, keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából.

Üdvözlettel

Uniklinik 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk