A fogorvos válaszol

Így probléma

.

Tisztelt Uniklinik!

Az elmúlt hónapokban többször volt olyan álmom, hogy a fogaim kihullottak. (Ennek hatására jövő heten megyek orvoshoz) viszont nem tudok ezen felülkerekedni, napok óta ugy erzem h néhány fogam mozog. Ebbol az okból kifolyolag naponta több alkalommal is nézegettem. Az inyem neha vérzik, hideg melegre nem feltetlen érzékeny . Most mar eljutottam odáig, hogy magamnak diagnosztizáltam a foginysorvadast. Ugy erzem mintha a metszofogamnal a fognyak ki lenne latszodva. Elképzelhető, hogy saját magam begyulasztottam a fogaim? Jövő het szerdaig Ön szerint a fogaim kibírják, nem fognak kipotyogni?

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem hinném, hogy kiesnének a fogai, ettől függetlenül keressen fel bátran egy szakembert.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk