A fogorvos válaszol

IHDE Dental KOS – svájci implantátum

.

Tisztelt Doktor Úr,április 13-án IHDE Dental egyfázisú KOS implantátumot helyeztek a felső kihúzott tejfogam helyére (41 éves vagyok). Sajnos sok helyen olvasom, hogy ez korszerűtlen, rossz termék; segítségét kérem, valóban így van? Csontállományom rendben, nem dohányzom, nem vagyok cukorbeteg… Nem értem, miért nem kétfázisú implantátumot kaptam. Sajnos nem vagyok fogorvos, nem értek ehhez; közgazdász vagyok…Ez a KOS bazális implantátum? A neten nehéz kiigazodni…Válaszát előre is köszönöm, B

Válasz

Rendelőnkben hagyományos intraosszealis implantatumokat hasznalunk, igy nincs tapasztaatunk az ön által említett rendszerrel. Javaslom, keresse fel kezelőorvosát és beszélje meg vele aggályait.

A témáról bővebben a következő linken olvashat:

https://www.uniklinik.hu/eletmod-magazin/implantacio-fogbeultetes

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk