A fogorvos válaszol

Implantàtum

G. Ibolya

Azt szeretnèm megtudni hogy ha az alsò fogsoromban a 3as ès 4es fogaim èpek ès a többit szeretnèm pòtolni akkor elèg csak a 6os fogak helyère beültetni ès a 3asok között elöre pedig hiddal lehetne pòtlàsr vègezni? Egyszerűbb ha foghùzàs alkalmàval vègzik a beültetèst vagy ajànlatos vàrni inkàbb? Ha az egèsz alsò fix fogsort vàlasztanàm (kihùzni az èp fogaimat is)minimun hàny db implantàtumra lenne szüksègem?

Válasz

Kedves Kérdező!

A kérdés komplexitása miatt válaszolni sajnos csak egy személyes konzultáció alkalmával van lehetőség, ahol szájsebész kollégánk értékelni fogja a meglévő fogak státuszát, a harapási formát. Ezt követően egy CT felvétel fog készülni, ahol felmérik a rendelkezésre álló csontállomány mennyiségét, illetve eldöntik, szükséges-e pl. csontpótló műtét a beültetést követően.

Az azonnali implantáció kérdése kizárólag egy CT felvétel után ítélhető meg korrektül.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk