A fogorvos válaszol

Implantatum

Tisztelt Dr úr/ Dr nő
6 éve kezdtük el a szájsebésszel 4 db impl.beültetését bal felső 2,3,4,5 ..Aztán évekig csak kezelgette a meglévő fogaimat..de végül alul ,felül a front fogaimtól is meg váltunk..oda is 2-2 impl. került. Utána jobb 3,4,5 is impl… Még mindig nem esztétikus ideiglenes fogaim vannak, és bal alsó 4, jobb felső 5 helyére impl. ültetnénk be., ami tapasztalatból kb 6- 8 hónap Elfogyott a türelmem, és a bizalmam is..szép fogsort szeretnék minél hamarabb. Van e olyan módszer amivel 3-4 hónapon belül szép fogsorral távozhatnék, és egy fontos családi eseményen már modolyoghatnék..

Válasz

Kedves Kérdező!

 

Látatlanban ígéretet tenni sajnos nem tudunk, nem ismerjük a pontos státuszt, vagy hogy az implantátumok milyen pozícióban és helyzetben helyezkednek el, milyen az Ön harapása, milyen típusúak az implantátumok, stb. Ezt kizárólag röntgenfelvételek birtokában és személyes találkozó alkalmával tudnánk felmérni, így ha rendelőnk felkeltette az érdeklődést, kérem, foglaljon időpontot konzultációra, mely alkalomra lehetőség szerint korábbi röntgeneket ill. információt az implantátumokról (típus, beültetés időpontja) legyen kedves magával hozni.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk