A fogorvos válaszol

Implantátum

T.Dr.úr ill.Dr nő
Kerdésem a következő lenne.Két hónapja van egymás mellett két implantátumom.A napokban próbáltam tornázni,de arra lettem figyelmes,hogy torna közben fáj azon a területen és a rajta lévő koronára ha ráharapok olyan mintha a korona széle vágná az ínyemet.Elmúlik a torna közbeni fájdalom?Az koronával levétel nélkül lehet valamit kezdeni

Előre is köszönöm válaszát és rám fordított idejét
Tisztelettel Én

Válasz

Kedves Kérdező!

Kevés információ áll rendelkezésünkre, nem tudjuk előzte-e meg csontpótlás az implantátumok beültetését, vagy készült-e azzal egy időben. Nem látjuk a harapási formáját, hogy hogyan terheli ezeket az implantátumokat stb.

Valószínűleg el fog múlni panasza, ettől függetlenül ezt jelezni kellene a beavatkozást végző kolléga felé.

A korona alakján annak újra készítésével lehet változtatni, amennyiben hozzátenni kell. Minimálisan elvenni belőle lehetséges.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk