A fogorvos válaszol

Implantátum beültetése

T. Éva

Sajnos hosszú idő óta fogíny sorvadásos fogágy betegséggel küzdök. Most érkezett el az idő, hogy lassan nincs tovább saját foggal. Árajánlatra lenne szükségem a megoldás megtalálására. Érdeklődni szeretnék a lehetőségekről! H. Éva

Válasz

Kedves Éva!

Árajánlat készítéséhez klinikai vizsgálatra valamint kiegészítő vizsgálatokra (röntgen, esetleg 3D CT felvétel) van szükség, ezek hiányában sajnos nem tudni, milyen megoldások jöhetnek szóba az Ön esetében. Kérem keresse fel rendelőnket konzultáció céljából személyesen.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk