A fogorvos válaszol

Implantátum dőlésszög?

.

Szeretnék segítséget kérni mert van két db implantátumom elől és az egyiknél fájdalmat érzek ,nem tudom hogy az ínyem vagy implantátum fáj ,ct alapján én a dőlésszöget nem látom azonosnak, és kijött a furat végén implantátumból kb 2 menet .Okozhat problémát csonton átfúródás esetleg nyomhat ott valamit ?Volt csontpótlásom is .Köszönettel .K Attila

Válasz

Kedves Attila!

Az implantatum dőlésszöge miatt nem érezhet fájdalmat, azonban a csavarmenetek megjelenése miatt mielőbb mindenképp keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk