A fogorvos válaszol

Implantátum.

.

Szép estét!

2 éve márciusban a kezelőorvosom beültetet egy implantátumot a felső álkapcsomba ,mivel a felső hátsó fogaim hiányoznak.Valami ok miatt mindig kijött a csavar az implantátumból ezért 9 hónap múlva mégegy implantátumot tett be a másik mellé.Felragasztotta a 4es koronát ( az elsőt egy lecsiszolt fog tartotta ,meg a harmadikat az implantátum.)Kb egy hét múlva lejött a korona csavarral együtt.Megint felragasztotta ,most 3 hetet bírt ki.Kérdésem az lenne hogy lehet e valamit tenni még ezzel az implantátummal vagy ez is kuka?Visszakövetelhetem e a pénzemet ?
Köszönettel.K. Andrea

Válasz

Kedves Andrea!

A leírás alapján sajnos nem egyértelmű, hogy mely fogakat pótol implantatum, az sem, hogy a pótlás összekapcsolja-e a fogát az implantatummal vagy implantatumokkal. Fogpótlás lehetőségeivel kapcsolatosan véleményt, kezelési tervet röntgenfelvételek hiányába sajnos nem lehet adni. Javaslom, keresse fel rendelőnket konzultáció céljából, közelmúltban készült röntgenfelvételeit javaslom hozza magával. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk