A fogorvos válaszol

Információ

M. Dániel

Kedves Doktor/Doktornő.
A helyi fogorvosom beletörte jobb alul kèt rágó fogamat,ami vègül szájsebèsz által lett kimütetve mivel az inyemben 2 db fog átmèröjü ciszta alakult ki. A mütèt kiválóan sikerült egyben kitudták emelni az ideget nem sèrtve(azon ült rajta). 3 hónap telt el azóta semmi panaszom nem volt,azonban pár napja minden emelèsnèl vagy komolyabb fizikai munkánál húzódó,enyhèn lüktetö èrzèst èrzek a mütèt helyèn.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Javaslom keresse fel a beavatkozást végző szájsebész kollégát kontroll céljából. Elképzelhető, hogy zavar van a csontseb gyógyulásában, azonban azt tudni kell, hogy egy ilyen csontdefektus gyógyulása akár 6-9 hónap is lehet, így előfordulhat, hogy pusztán a gyógyulás meg nem fejeződött be. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk