A fogorvos válaszol

Információ.

H. Lívia

Tisztelt Dr. ÚR/ NŐ!
Öt hónappal ezelőtt ( fogászati beavatkozást követően) Luc-Caldwell műtétem volt. Állapotom sajnos nem akar javulni, arcom dagad, fáj, feszít. Rendszeresen járok kontrollvizsgálatra, többször készült CT vizsgálat, ami az orvosom szerint nemigazán mutat olyan eltérést, ami a panaszaimat okozhatja. Szívesen készíttetnék egy önköltséges MR vizsgálatot ( orvosom feleslegesnek tartja), hogy végre kiderüljön mi okozza a panaszaimat. Kérdésem az lenne, hogy elegendő lenne a natív vizsgálat, vagy jobb lenne a kontrasztanyagos?
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel: H: L:

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésre válaszolni kizárólag személyes konzultáció után tudunk, ahol szakorvos kollégám megtekinti az eddigi leleteket, tisztába kerül az Ön teljes anamnézisével, eddigi kórtörténetével.

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk