A fogorvos válaszol

Injekció utáni fájdalom

.

Tisztelt Doktor/Doktornő!

Tegnap fogkeszedésem volt, ami miatt az alsó, 3 középső fogam környékére kaptam injekciót hogy ne fájjon a leszedés. Elég sokáig zsibbadt miután vége volt, majd jelentkezett egy fájdalom az állcsúcsomban (nem az állkapcsomban, csak az állcsúcsomban) ez olyan jellegű mintha erős ütés érte volna, kifejezetten nem a fog környéke fáj hanem lejjebb a csúcs, egy nagyon kicsit be is dagadva, szemmel nem annyira látni de érzem a puplit. Mitől lehet ilyen, kezdjek aggódni? Ideget nemhiszem hogy eltalált a szuri mert mindent érzek azon a területen, csak fáj. Esetleg kenegessem valamilyen krémmel? Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos biztosat mondani nem tudok, de elképzelhető, hogy egy kis haematoma keletkezett. Javaslom a panaszok fennállása esetén keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk