A fogorvos válaszol

Inplantálással kapcsolatos

W. Agnes

Szeretném megkérdezni a következőket. 4 Inplantáció behelyezése törtébr 4 hóbappal ezelött. 2 napja behelyezték az inyformázó csavarokat. Kis feszülést és nem túl erős fájdalmat érzek. Szeretném kérdezni, hogy ez természetes, vagy esetleg valami probléma kezdete.

Várom és köszönöm válaszukat.

Válasz

Kedves Kérdező!

Az ínyformázó célja, hogy az addig az implantátum felett zárt ínyen „csatornát” nyisson a felépítmény számára. Ezzeh szikével felvágják az ínyét, majd behelyezik a formázót, amihez ínyének adaptálódnia kell. Ebből adódó kis fájdalom, nyomó, feszítő érzés normális lehet.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk