A fogorvos válaszol

Íny alatti bölcsességfog és oltás

K. Beáta

Tisztelt Doktornő/úr!
Íny alatti bölcsességfogam begyulladt, nagyon fáj. Sajnos csak úgy kapnék időpontot fogászatra, ahol műtéti úton távolítanák el ezt a fogat, hogy rá 7napra kapnám meg a Pfizer covid elleni 2.oltást. Amennyiben elmegyek erre a fogászati időpontra, utána beadadhatom az oltást is, vagy ez így nem ajánlott? 2fogorvost kérdeztem eddig, az egyik kb. semmit sem tudott mondani ezzel kapcsolatban, a másik azt mondta, hogy oltás előtt vetessem ki, mert addigra meggyógyul (6napra rá…?) , de szerintem ő nem értette jól a telefonban- vagyis később mondtam neki, hogy az ínyem alatt van. Nem szeretném az oltást elhalasztani, de a fogam már bő egy hete nagyon fáj, gyulladt.
Köszönöm, ha tudnak erre a helyzetre valami megnyugtató megoldást javasolni!
Üdvözlettel:
Bea

Válasz

Kedves Bea!

Kérdésevel kérem forduljon az oltóponton dolgozó orvoskollégákhoz, a pontos válasz jelen helyzetben az ő döntési körükbe tartozik.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk