A fogorvos válaszol

Íny fájdalom

.

Kedves Doktor Úr/Nő!

Az lenne a kérdésem hogy vasárnap éjjel nagyon el kezdett fájni jobb oldalon az ínyem és mintha az összes fogam felszíne. Múlthéten bal oldalon ki kellett húzni az egyik fogam ezért jobb oldalt használtam illetve vasárnap amikor kint voltam nagyon fújt a szél illetve a havi cikluson is ezzel egyidőben jött meg. Azt hittem lassan javul de tegnap megint székbe kellett sétálnom és estére jobban fájt. Nem látok lyukas fogat a közelébe nem pirosabb az ínyem. Mi okozhatja? Illetve mit tudok használni? Köszönöm a segítségét

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A leírás sajnos nem ad elegendő információt ahhoz, hogy diagnosztizálhassuk a problémát. Javaslom keresse fel kezelőorvosát, mindenképp személyes vizsgálatra, esetleg röntgenfelvételek készítésére is szükség lesz. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk