A fogorvos válaszol

Ínyelválás

A. Éva

Kedves Uniklinik! Olyan kérdésem lenne hogy két fogam között az ínypapilla felszíne enyhén levált.Az egyik oldalon elengedett a fogtól.
(sajnos enyhén gyulladásban van, de nincs benne tasak, a fogágy egészséges) Helyre lehet még hozni, ragasztással? Köszönöm a választ.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A fog támasztószöveteit érintő panaszokkal javaslom keresse fel rendelőnk parodontológusait, akik röntgen és szájvizsgálat után tudnak kezelési tervet készíteni Önnek. Előzetesen feltételezhető, hogy egy szájhigiénés kezelésre lesz szüksége, a további kezelés a szövetek gyógyulási hajlamától is függhet.

Üdvözlettel 

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk