A fogorvos válaszol

Ínyen fájó dudor!

.

Jó Napot! Az ínyemen egy dudor vagy pup nem is tudom h minek nevezzem jött elöl kb 2 hete és néha fáj meg feszül tapintásra keménynek érzem és az ínyemmel megegyező szine van! Ahól ez a pup van ott csak fog csonk van mert letőrt nem rég a fogam! Az a kérdésem hogy ez genyes pup lehet vagy valami más?

Válasz

A púp nagy valószínűséggel a letört fog gyökércsúcsának területéről kiinduló sipolyjárat kivezető nyílása. Abban az esetben, ha a gyökér menthető, akkor gyökérkezelni kellenne, ha nem menthető, akkor el kellenne távolítani. Csak ezen esetekben fog megszünni a sipolyjárat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk