A fogorvos válaszol

ínyen fehér vonal

M. Mihály

Tisztelt Uniklinik!

Még szerdán voltam egy íny műtéten ahol kivették a jobb alsó bölcsességfogam és egy fogamat kihuzták 2-vel melette(alsó).
Ezután kaptam fájdalomcsillapítót(flektort) és antibiotikumot receptre.
Ezeket 3 napig szedtem.
Utána bedagadt az arcom elmult 2-3 nappal késöbb aztán észre vettük ,hogy jobb oldalt besárgult az arcom ami már most halványodik ez gondolom azért van mert megviselte a műtét és húzás.
Amit most észre vettem műtét után 4 nappal az arcomon belül jobb oldalról ahol a varrat van középen a fogaim vonalában elindult egy fehér vonal amely egészen végig megy az arcomon majd lefele halad alsó akjamnál végig majd felfele vissza és megint végig egészen a fogaim vonalában bal oldalt.
Szerdán megyek vissza kezelésre de örülnék neki ha tudnám ,hogy ez mi lehet mert sehol nem találtam ehhez hasonlót.

Köszönöm a segítséget!

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem gondolnám, hogy bármi kóros, de nyilván pusztán leírása alapján nem áll módunkban diagnózist megfogalmazni. Amennyiben aggódik emiatt, kérem keresse kezelőorvosát egy korábbi kontroll időpont miatt, hogy megnézzék, mi lehet ez.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk