A fogorvos válaszol

ínyfájdalom foghúzás után

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!A napokban kellett felső bölcsességfogamat kihúzni szuvasodás miatt.A fogat egy darabban sikerült eltávolítani, a seb szépen gyógyul. A problémám az, hogy a kihúzott fog melletti ínyrész(ami a fogsortól távolabb esik) nagyon fáj, megduzzadt. Olyan érzés, mintha egy másik fog is megbújna a bölcsességfogam mögött az íny alatt, és az fájna. Mi lehet ennek a különös érzésnek az oka, és mit tehetnék azért, hogy minél előbb elmúljon?Válaszát előre is köszönöm.Üdvözlettel:Andó Renáta

Válasz

Továbbra is fontos a beavatkozás területének alapos, gondos tiszítása! Kérem, keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát, vagy Fogászati Központunkat!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk