A fogorvos válaszol

Ínyfájdalom

T. Zsuzsanna

Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz hogy lehetséges-e hogy arcüreggyulladásról ínyfájdalom vagy az csak fogászati problémára utal? Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Arcüreg gyulladástól rend szerint a fogak szoktak inkább fájni, kifejezetten ráharapásra. Ez viszonylag gyakori panasz szokott lenni.

Ínygyulladást a nagyobb mennyiségű fogkő, illetve lepedék okozhat, valamint elálló szélű tömés/pótlás. Érdemes évente részt venni egy dental higiénés kezelésen, ahol szakszerűen tisztítás történik, ezzel megelőzve az íny gyulladását, illetve a következményes betegségeket.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk