A fogorvos válaszol

Ínyig letört alsó bölcsességfog

Tisztelt Doktor Úr/Nő!Egy „agyontömött” elég rossz állapotban lévő alsó bölcsességfogam külső fele,de inkább háromnegyede teljesen letört,a tömés pedig egyben kiesett! Most egy nagy és mély krátert lehet látni,de egyenlőre nem fáj,amit nem is értek… Kérdésem az lenne,hogy ezt a fogat fogorvos műtét nélkül el tudja-e távolítani vagy egyből szájsebészetre kell mennem?Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel : Attila

Válasz

Abban az esetben, ha teljesen áttört és nincs íny alá szuvasodva, akkor nagy valószínűséggel nem szükséges sebészi feltárás a fog eltávolításához.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk