A fogorvos válaszol

ínyleválás

Tisztelt Doktor Nő!Az alsó fogaimról kezd leválni az íny (a középső 4 -ről) elől. A hátulja fogköves és elől is hamar megjelennek a fogkövek,hiába mosom gyakran. Már mozogni is elkezdtek. Milyen vitaminokat szedjek,ill.mihez kezdjek? Köszönöm válaszát előre is. 20/l Válaszát kérem a [email protected] -ra,köszönöm

Válasz

Mindenképpen el kell távolítattni a fogköveket. Ezenkívűl a kezelőorvosa segítségével ki kellenne választani az Ön számára a legmegfelelőbb fogköztisztító fogkefét és annak használatát a mindennapi fogmosás részévé kéne tenni. A fogakat ajánlott esztétikus sínnel ellátni.

Ilyen esetekben Q10 illetve B-vitamin komplexet lehet szedni, de ez önmagában nem jelent megoldást a problémára.

 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk