A fogorvos válaszol

ínymetszés

.

Üdv Tisztelt Dr!!Olyan kérdésem lenne,hogy kb 4hete volt egy olyan szájsebészeti beavatkozásom ami úgy zajlott,hogy volt egy gyulladás a bal alsó 6-os fogam alatt amit úgy csökkentettek,hogy megmetszették a fog alatt az ínyemet amin keresztül a benne lévő tartalom tudott ürülni ami 2 gyógyszeres csíkcsere után vissza ís húzódott.De most az van hogy ott ahol az ínyemet megmetszették egy olyan képződmény tülemkedik ki ami kb egy gombocstügömbnyi nagyságú ugyanolyan színű mint a körülötte lévő ínyem a csúcsa talán kicsit világosabb és ha hozzá érek kicsit érzékeny de nem fáj csak érzékeny.Az lenne a kérdésem,hogy ez mi lehet mi ennek az oka és ezt hogyan lehet kezelni?Magától visszahúzódhat e vagy keressek fel egy szájsebészt esetleg.Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kérem, keresse fel a beavatkozást végző szájsebész kezelőorvosát illetve a fogban levő gyökértömést is ajánlott ilyan esetben ellenőrízni!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk