A fogorvos válaszol

ínyproblémák

G. Melinda

Tisztelt Doktor Úr /Nő!

Az ínyem az utóbbi napokban egyre jobban elkezdett lehúzodni a fogaimról. Korábban sem volt tökéletes, de most már ijesztő méretet öltött. Úgy vettem észre, hogy a levegővétel is kellemetlen, mert jóval érzékenyebb lett a fog felszín és így eszméltem rá hogy milyen változás is történt. Csak annyit tudok, hogy ez az állapot visszafordíthatatlan, de megállítható. Van ilyen esetben lehetőségem a veszélyhelyzet ellenére valamilyen kezelést kérnem?
Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Melinda

Válasz

Kedves Melinda!

Az íny hosszú évek, hónapok alatt húzódik le, pár nap alatt nem tűnik el. Ezt egy úgynevezett krónikus fogágybetegség okozza, ami megállítható, ehhez állapotfelmérés és pontos diagnózis szükséges.

Jelen körülmények között panaszai nem minősülnek akut panaszoknak, így ellátása sajnos csak a veszélyhelyzet elmúltával lehetséges.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk