A fogorvos válaszol

Jódos gézcsík

.

Tisztelt Doktor Nő!1 hónappal foghúzás után, a fogam helye már bezárult, de röntgen kimutatta, hogy gyulladásban van. Most egy jóddal átitatott géz csíkot dugott bele a fogorvos. Azt mondta ne piszkáljam majd felszívódik.A csík kb. 10 cm-es volt, jó része kilátszódik, és szivárog belőle a jód a számba.Szeretném megtudni, a sima jóddal átitatott géz csík valóban fel fog e szívódni, vagy pár nap után inkább megpróbáljam én eltávolítani?Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A gézcsík nem szívódik fel, cserére rendszeresen vissza kell majd járni. Javaslom, hogy definitív ellátás céljából keressen fel szájsebészeti szakrendelést mihamarabb.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk