A fogorvos válaszol

Jódos gézcsík

.

Tisztelt Doktor Nő!1 hónappal foghúzás után, a fogam helye már bezárult, de röntgen kimutatta, hogy gyulladásban van. Most egy jóddal átitatott géz csíkot dugott bele a fogorvos. Azt mondta ne piszkáljam majd felszívódik.A csík kb. 10 cm-es volt, jó része kilátszódik, és szivárog belőle a jód a számba.Szeretném megtudni, a sima jóddal átitatott géz csík valóban fel fog e szívódni, vagy pár nap után inkább megpróbáljam én eltávolítani?Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A gézcsík nem szívódik fel, cserére rendszeresen vissza kell majd járni. Javaslom, hogy definitív ellátás céljából keressen fel szájsebészeti szakrendelést mihamarabb.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk