A fogorvos válaszol

Kényelmetlen korona.

A. Mátyásházi

Üdvözlöm. Tegnap készültek el hidak a számban. Mind a négy oldalra került hátulra fogpótlás híddal megoldva. A jobb oldalon azt érzem folyamatosan, hogy valahol magas. Olyan érzésem van, ha ott próbálok enni, mintha az étellel együtt egy kődarabot is ennék. Ha össze zárom a szám, akkor valamelyik fogak, alul felül nem férnének el kényelmesen. Ezt megfogom szokni? Vagy lehetséges, hogy tényleg magas valahol a pótlás? Ha igen, akkor abból utólag lehet csiszolni? Porcelán koronákról van szó. Köszönöm szépen a válaszukat.

Válasz

Kedves Kérdező!

Igen, lehetséges az utólagos korrekció!

Ehhez kérem keresse fel a hidakat készítő kollégát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk