A fogorvos válaszol

kerámia korona elöl szemfog

Tisztelettel kérdezem a feleségem fogsora kerámia ,felső szemfogán levű koronárol levált az eleje kilátszik a fém Levétel nélkül lehet e javítani ,hogy ne a fém látszon hanem fehér legyen ismét ,ugyanis lehet hogy ezért a fél fogsort le kell venni amit szeretnénk elkerülni

Tisztelettel Gabrics Péter

Válasz

Kedves Péter!

Létezik olyan eljárás, amivel a fogorvosi székben javítható egy bizonyos méretű sérülés a koronákon. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy egyrészt oka van annak, ha ilyen történik. Pl.: lehet, hogy maga a fogsor rosszul van megtervezve, vagy kivitelezve. Ilyen esetben újabb sérülések bármikor keletkezhetnek. Másrészt a javítás bizonytalan ideig tart, tartós megoldást kizárólag a korona cseréje jelent.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk