A fogorvos válaszol

kezelés időpontja

N. Gabriella

Nagyon tetszett a Klinika, január végén jártam Önöknél panoráma röntgenen és kezelési terv összeállításon.. Végig fogom csinálni a kezeléseket, ami sajnos 6 fog eltávolításával kezdődik nálam. Márciusban kezdődnek az időpontjaim a kezelésekre, de időközbe egy fenti fogam is letörött. Két külföldi utazás előtt állok, jövő hétvégén és március elején, érdemes lenne még előtte elmennem és tudunk azért tenni, hogy biztonságosan elutazhassak, nehogy ott legyen probléma vagy így nyugodtan elindulhatok és utána végigcsinálom a kezeléseket. A letört fogamra most viaszt kell tennem, mert sérti az ínyemet. Köszönöm előre is a tanácsot!

Válasz

Kedves Kérdező!

Mindenképpen biztonságosabb egy helyszíni kontroll. Kérem, hogy az [email protected] email címen kérjen mielőbbi időpontot. A fogat le lehet simítani, hogy ne szúrja az ínyét. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk