A fogorvos válaszol

kiálló csont

K. Ibolya

Tisztelt Doktor Úr/ Nő!

Foghúzás után 9 nappal alul az ínyemen oldalt egy gyufafej nagyságú fehéres kitüremkedés van nagyon sekélyen az íny alatt. Csont lehet. Körülötte duzzadt és vörös az íny. Érintésre élesen fáj.
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi időt várjak vele, mielőtt megmutatom orvosnak?

Köszönöm szépen a választ
Ibolya

Válasz

Kedves Ibolya!

Ha az elváltozás nem okoz panaszt akár hagyhatjuk is, hogy a csontszél spontán lekerekedjen. Ha azonban az elváltozás fájdalmas keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvost vagy szájsebész kollégát, az ilyen csontszélt helyi érzéstelenítésben el  lehet távolítani, ezzel elősegítve a terület panaszmentes gyógyulását.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk