A fogorvos válaszol

Kiálló fog

Jo napot !Azt szeretnem kerdezni ,hogy mi lenne a legjobb modszer arra ,ha kiall a ket elso fogam es nagyobb mint a tobbi a merethez kepest,mondhatni lapat fog es csunya is.Fogszabalyzo nem segitene rajta mert akkor is latszana ,hogy csunya.Ha peldaul koronat tetetnek ra akkor a 2 mellette levo fogat is lekell csiszolni vagy eleg az elso kettot amit kell ? Vissza lehetne valahogy tenni a „helyere”,hogy ne alljon ki ?A fogamnak nincs semmi baja csak nem tetszik,szegyenlek mosolyogni de azt nagyon es mar UtAlOm,akarhova elmegyek mindig figyelek ,hogy nehogy kinyissam a szamat.MIt lehetne csinalni vele,voltam fogorvosnal azt mondta ,hogy nem ajanlatos, az ep fogat nem szabad bantani de akkor nagyon ideges lettem.Nem ertem ,hogy mi kozuk az en fogamhoz azt csinalok vele amit akarok .(19eves,fiu)Elnezest ha durvan fogalmaztam!Elore is koszonom a valaszt.

Válasz

A fogszabályozással nem csak a fogak tengelyállását lehet korrigálni, hanem a fognak a hosszúságát is lehet változtatni! Ezért érdemes lenne első körben ennek utánajárni. Ha az Ön számára ez az út továbbra sem szimpatikus, akkor a fogakat nagy valószínűséggel gyökérezelni kell, majd csappal és esztétikus koronával ellátni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk