A fogorvos válaszol

kiesett csapos fog

TISZTELT DR.NŐ/ÚR!A CSAPOS FOGAMBÓL(INYBŐL)MIND A KETTŐBŐL HETENTE ELINDUL A VÉR!MA PEDIG LEESETT A CSAPPAL EGYÜTT A FOGAM!LEHET-E ÖSSZEFÜGGÉS KÖZTE,HOGY A GYULLADT INY MIATT ESETT KI? KÖSZÖNETTEL:K.VIKI

Válasz

Nagy valószínűséggel nem illeszkedett jól a csapos felépítmény a fogába, az állandó „irritáció” következtében alakulhatott ki az ínygyulladás, aminek jele az íny vérzékenysége. Tehát nem az ínygyulladás felelős a csap elvesztéséért, hanem a rosszul illeszkedő csapos korona okozhatott ínygyulladást.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk