A fogorvos válaszol

kiesett fogtömés

Tisztelt Doktornő!Néhány hete kiesett a tömés a fogamból, eddig semmi problémám nem volt vele, ügyeltem hogy ne ott rágjak. Azonban néhány napja érzékeny lett a hidegre!(italok, hideg levegő).Ön szerint ezt a fogat gyökérkezelni fogják vagy csak kitisztítják és újra betömik? Hozzátenném még hogy fájdalom nincs, csak az említett kellemetlen érzés a hidegre.Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A megjelenő hidegre való érzékenység azt jelzi, hogy a fog még él. Ezért nagy valószínűséggel csak ki kell tisztítani a fogat és ezt követően betömni. De ezt a beavatkozást ajánlott minél hamarabb elvégezni, mert a halogatásnak gyökérkezelés lehet a vége.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk