A fogorvos válaszol

Kisugárzó fogfájás!

Tisztelt Doktornő/Úr!Körülbelül másfél éve rendszeresen visszatérő fejfájásrohamaim vannak.Először a jobb felső 5-6 fogam körül kezdődik egy enyhe feszítő érzés,majd a jobb szemüregem kezd el elég durván fájni(nyomásszerűen),ilyenkor a már említett két fogam is érzékenyebb,de konkrétan nem fáj egyik sem.Ezek a rohamok körülbelül 1-2 órát tartanak.Megfigyeltem,hogy az alkohol kis mennyiségben is egyértelműen kiváltjade sajnos nem kizárólagosan csak az.Teljesen beszüntettem az alkohol fogyasztást a fájdalom mégis újra és újra előjön.A 6-os fogam szét is volt törve meg lett javítva.7-es gyökér kezelve,ennek ellenére már a második fogorvos mondja,hogy nem a fogamtól van.Arcüreg röntgenen is jártam,ott sem találtak semmit.Már ott tartok,hogy elkezdem kihúzatni hátulról a fogaimat amíg meg nem szűnik a panasz…. . Ön szerint is kizárhatom a fogászati problémát?Köszönöm előre is.

Válasz

Javaslom, keressen fel neurológia szakrendelést esetleges arcidegzsába gyanújával.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk